Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Gruppebilde av kvinner og menn i dress og kjole

Aktuelt

Årets avdeling og årets Tekna Ung-gruppe kåret!

13. des. 2019

Stort aktivitetsnivå, samarbeid med ulike deler av Tekna og evnen til å knytte aktivitetene opp til Teknas strategi ble vektlagt da Teknas hovedstyre kåret årets lokalavdeling og Avdelingsutvalget kåret årets Tekna Ung-gruppe.

Bak fra venstre: Trond Haider, Kent Are Varmedal, Frøydis Bjerke, Ingrid Nymoen, Iselinn Vindstad, Marthe Waage og Terje Hassel
Foran fra venstre: Elisa Elmies, Ingvild Gomperud, Øystein Bjerke Hauan, Sindre Nyborg, Håkon Ekholdt og Stine Audestad

Årets avdeling 2019 er Tekna Oslo avdeling

Tekna Oslo avdeling har et svært høyt aktivitetsnivå, med ca 8500 deltakere fordelt på rundt 200 arrangementer pr år

Hovedstyret fremhever i begrunnelsen at avdelingen har hatt et spesielt fokus på bærekraft og tillitsvalgte i år, noe som knytter seg direkte opp mot Teknas strategi – Tekna 2024.  Oslo avdeling har vært svært aktive i forbindelse med «Oslo  - europeisk miljøhovedstad 2019», med mange åpne arrangementer der bærekraft var tema.

Avdelingen har også gjennomført flere Tekna-X-arrangement, der ulike foredragsholdere har åtte minutter hver til å fortelle om et aktuelt tema.

Avdelingen jobber mye på tvers i Tekna, og har et utstrakt samarbeid med de faglige nettverkene, og tar ansvar for å invitere naboavdelingene til sine forberedende R-møte-samlinger. Avdelingen har også bidratt i prosjektet «Tillitsvalgtes år» som pilot for prosjektet «Teams for tillitsvalgte», og har samarbeidet med Teknas sekretariat om å etablere «Politisk cafe» hvor de tar opp ulike dagsaktuelle temaer. 

De har igangsatt konseptet «Ledelse til frokost», som er korte og konkrete frokostmøter for unge ledere.

Årets Tekna Ung gruppe er Tekna Ung Trondheim

I Avdelingsutvalgets begrunnelse trekkes det frem at gruppen har et høyt aktivitetsnivå, med 350 deltakere fordelt på 21 arrangementer i perioden juli 2018 til juni 20 19, og at de økte aktiviteten med over 30% i forhold til året før.

De samarbeider godt med den store studentgruppen i Trondheim om ulike arrangementer, f.eks. båtførerprøven og vinsmaking, og stiller villig opp på ulike studentarrangementer når de blir spurt.

Gruppen beskrives som sterk og dynamisk, de har mye vilje og er en engasjert gjeng.

Blant arrangementene som gruppen har gjennomført er:

  • Blockchain and Cryptocurrency: The Why and How of Disruptive Tech
  • Breakfast meeting: Technology and ethics
  • Matproduksjon i verdensrommet med CIRiS

Les også

Relaterte kurs og arrangementer