Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Hotel Seilet i Molde med Hurtigruten båt på havet foran

Aktuelt

Alt klart for Representantskapsmøtet!

12. juni 2019

210 Tekna-delegater drar denne helgen til Molde for å delta på foreningens Representantskapsmøte (R-møte). – Det er her vi staker ut kursen for Tekna for de neste to årene, sier Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Tekna Molde Avdeling er vertskap for årets møte. Avdelingen er 100 år i år, og dette er markert med at R-møte i år er lagt til Rosenes by.

- Det er moro å løfte fram 100-åringen Molde avdeling. Det blir gjort utrolig mye bra rundt i Teknas lokalavdelinger, og da er det ekstra gøy å markere dette med å legge foreningens høyeste organ, Representantskapsmøte, til byen, sier Randeberg.

210 delegater

I alt 210 delegater møter på R-møte. 110 fra avdelingene, 60 fra lønns- og interessesiden, 20 fra fagsiden og 20 fra studentene.

Møtet tjuvstarter allerede fredag med politisk café, der bærekraft og bærekraftsmål er en rød tråd. Til den politiske caféen har R-møtet fått leder av Industry All Europe Luc Triangle til å holde innlegg. Det formelle møtet lørdag morgen, før det avsluttes på søndag.

På møtet skal det også velges et nytt Hovedstyre, og valgkomiteen har innstilt både nye og erfarne medlemmer til det nye styret. President Lise Lyngsnes Randeberg er innstilt som president for fjerde periode. Som visepresident er Vidar Faksvåg Hanssen fra Molde foreslått. Han stiller som kandidat til Hovedstyret for første gang. I tillegg er Ingvild Johanne Haug og Marte Øvrum innstilt til gjenvalg, mens Margrethe Esaiassen Elisabeth Line Haugsbø og Bjørn Harald Snesrud er innstilt for første gang.

Les også