Bli medlem

Aktuelt

Min master

Min master: God gli på ski

02.03.2014

Nora Holst Haaland har penset masteroppgaven inn på noe hun virkelig brenner for: Hvordan få bedre gli på ski? I prosessen har hun blitt litt i overkant opptatt av polymerer.

Studentutvalget2014.jpg

Nytt studentutvalg

17.02.2014

Se det nye studentutvalget i Tekna. Nyvalgt leder er Amalie Knutsen Berntzen fra Universitetet i Bergen.

studentjobber_bryggeri.JPG

Hva kan jeg bli med realfag?

24.01.2014

Hva vil du bli når du er ferdigstudert? Mulighetene er mange når du har en realfagmaster i bakhånd. Kanskje flere enn du aner. Realfag kan nemlig ta deg til steder ikke mange andre kommer til, for eksempel Antarktis eller innsiden av et ølbryggeri.

student_sommerjobb.jpg

Få inspirasjon til sommerjobben

23.01.2014

– Med studier i utlandet må vi være litt mer frempå for å skaffe oss sommerjobb i Norge, tror Erik Berge Hagen, som studerer i Toulouse i Frankrike. Han fikk hjelp fra Tekna til å finne en sommerjobb der han kan bruke systemingeniørutdanningen sin.

studenter_uio.JPG

Jobbsøkertips (til deg som ikke er siving)

23.01.2014

Alle Teknas studentmedlemmer har gullår på jobbmarkedet, men de mest attraktive sivingene på NTNU ligger som vanlig foran. Hva kan ikke-sivingene gjøre i konkurransen med Gløshaugfolket om drømmejobbene?

Studentkontaktopplæringa 2010 185.JPG

Samler unge ledere

25.09.2013

I dag samles et knippe av Norges fremste unge ledere i Trondheim på Sikt 13, en konferanse i regi av Slottet og Kronprins Haakon Magnus.

Bli medlem

Sosiale medier

[Loading...]

Samarbeidspartnere

Masterbloggen ANSA Iaeste

Opplysningsfilm

Teknas introduksjonsfilm